Arbeidsgivere

Å rekruttere kan for mange kjennes som en lang og vanskelig prosess som koster både dyrbar tid og penger. Har dere et rekrutteringsbehov er det aboslutt viktigste at dere blir synlige mot rett målgruppe.

Mange kommuner og fylkeskommuner glemmer å profilere seg selv og sine utlyste stillinger på en attraktiv måte. Når det er tid for en ny rekruttering er det ofte for sent å endre på strategien. Markedsføring er en langsiktig prosess, og som er veldig viktig for å attrahere nye medarbeidere. Vi på Kommunekanalen jobber derfor mye med employer branding, samt cv-søk og tradisjonell stillingsannonsering. Vi på Kommunekanalen vet at langsiktige mål er det som kreves for å lykkes mot konkurransen fra private arbeidsgivere. Vårt ønske er å hjelpe til med grovarbeidet så dere kan bruke tiden på annet.

Vi jobber kontinuerlig med å tipse arbeidssøkere om de ledige stillingene våre kommunale annonsører har ute hos oss. Ved å jobbe nisjet og med spisskompetanse innenfor kommunal sektor tilbyr vi våre kunder en høy treffsikkerhet i sine rekrutteringer.

Som man bruke å si – It’s all about the details. Hos oss synes dere der dere skal synes, mot arbeidssøkende som vil se dere!

Rull til toppen

Ved å besøke nettstedet vårt, godtar du vilkårene for personvern.

Vi bruker informasjonskapsler

For å kunne tilby deg som besøkende en best mulig opplevelse. Les mer om våre tilnærminger til informasjonskapsler >

Din integritet

Vi følger alle retningslinjene i henhold til GDPR og tar personvernet ditt veldig alvorlig. Les mer om hvordan vi sikrer personvernet ditt >